Η καινοτομία είναι το κίνητρό μας.

Αξιοποιώντας στο έπακρο την τεχνογνωσία μας, την αντίληψη, την επεξεργασία και την επικοινωνία, η FURUNO προσφέρει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στη λειτουργία εμπορικών πλοίων, σκαφών αναψυχής και βιώσιμης αλιείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19: Ο αντίκτυπος και η διαχείριση του COVID-19 στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, είναι πρωταρχικό μέλημα της Furuno.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ
ΝΕΑ

FURUNO HELLAS ΣΤΟ ATHENS BOAT SHOW 7-11/12 2022

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2022

ChartWorld CIO+

Ειδοποιήσεις T&P για ναυτικούς και προειδοποιήσεις NAVAREA

Η FURUNO Hellas ανακοινώνει συνεργασία με την Raytheon-Anschutz

Η Furuno Hellas επεκτείνει το υψηλό επαγγελματικό της δίκτυο και είναι πλέον επίσημος διανομέας πωλήσεων και σέρβις συστημάτων γυροσκοπικής πυξίδας Raytheon-Anschutz. Raytheon…

Η ομάδα HermAce ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία της LR, του πρώτου μητρώου τεχνητής νοημοσύνης στη βιομηχανία!

Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας κ. Κατεμίδης μιλά από την άποψη των παρόχων: «Ως κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συστημάτων στον…
ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Always there for your safety and peace of mind

Καταρτισμένοι Μηχανικοί

Οι μηχανικοί της Furuno Hellas βραβεύονται από την Furuno Japan για τις γνώσεις και τις τεχνικές τους δεξιότητες. Υποστηρίζουν έργα υψηλών προδιαγραφών και μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για την επίλυση τεχνικών ζητημάτων.

Διεθνής Υπηρεσία

Η ομάδα συντονισμού της Furuno Hellas δείχνει ενθουσιασμό στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων με επιτυχία , έχοντας μακρά εμπειρία χειρισμού σε περισσότερα από 5000 αιτήματα εξυπηρέτησης κάθε χρόνο.

SLA

Συμβάσεις υπηρεσιών συντήρησης για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους υπηρεσιών χωρίς εκπλήξεις, συμπεριλαμβανομένων ερευνών, επισκευών, ταξιδιών, ανταλλακτικών, αναλώσιμων, τεχνικής υποστήριξης 24/7 κλπ.

CIO+

Temporary and Preliminary notice to Mariners / Navarea warnings, INTERTANKO 2nd edition, FURUNO HELLAS is here to assist

Επιλεγμένο βίντεο

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία μας νέα σχετικά με: