Η καινοτομία είναι το κίνητρό μας!

Η FURUNO ELECTRIC Co. LTD. που ιδρύθηκε το 1948 στην Ιαπωνία, είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής με παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, συμβάλλοντας στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα. Η FURUNO παρέχει αξιόπιστο ναυτιλιακό εξοπλισμό, συστήματα και υπηρεσίες για τη διασφάλιση της ασφαλούς και αποτελεσματικής ναυσιπλοΐας, εξυπηρετώντας περισσότερες από 80 χώρες μέσω του δικτύου 33 θυγατρικών και 85 εθνικών διανομέων σχεδόν σε κάθε λιμάνι του κόσμου.

Ιδρύθηκε το 2009, FURUNO HELLAS Α.Ε. Όντας θυγατρική 100% της FURUNO for Sales & Service και αναγνωρίζοντας τη σημασία της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, εισάγει καινοτόμο εξοπλισμό στον τομέα Deep Sea and Fishing (HermAce & Astrolabe), υποστηρίζοντας Έλληνες πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα με συντονισμό υπηρεσιών μέσω της FURUNO παγκοσμίως δίκτυο υπηρεσιών. Η FURUNO HELLAS, ενεργώντας ως ενιαίο σημείο επαφής 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέρει συμβουλές, αντιμετώπιση προβλημάτων και εξυπηρέτηση μέσω του έμπειρου εργατικού δυναμικού μας.  

Η ηγετική θέση της FURUNO στην αγορά δεν οφείλεται μόνο στην αποτελεσματική υποστήριξη που παρέχει μετά την πώληση, αλλά και στην προηγμένη καινοτόμο τεχνολογία που ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων το σύστημα HermAce, ένα μοναδικό εργαλείο απομακρυσμένης παρακολούθησης και αντιμετώπισης προβλημάτων για την προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού FURUNO.